Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Dobrodošli na NS Auto Forum!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: skripanje menjaca  (Read 386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fabio90

• Beginner
  • *
skripanje menjaca
« on: February 22, 2012, 10:43:21 AM »

Pozz ljudi nisam znao kako da definisem problem kad upalim auto dok je hladan cuje se da mi skripi, krci iz menjaca u motoru ali cim stisnem kvacilo prestaje pa se opet cuje kad pustim. To se desava dok je auto hladan ali kad se zagreje ne cuje se vise, lamela, korpa, druk je menjano pa ima nekih 25000 km i tad mi se cula korpa kad stisnem kvacilo ovako ne ali je sve nestalo zamenom, pa me interesuje sta moze da bude uzrok i da li je neko imao iskustva? Auto se normalno ponasa sto se tice menjaca nema nekih problema.

stef

• President
  • *
    • yugofanclub
Re: skripanje menjaca
« Reply #1 on: February 22, 2012, 11:18:15 AM »

Bitan je i podatak koji je auto?Koliko je presao? Da li si proverio kolicinu ulja u istom? obicno su to simptomi umiranja nekog lezaja....
Kako ćete prepoznati Sremca na auto-putu?
Svi voze - on tera!!! :)

fabio90

• Beginner
  • *
« Reply #2 on: February 22, 2012, 11:39:27 AM »

Renault 19 1.7  presao oko 250000km ako je verovati tabli :) Ulje je dobro tad je isto menjano i ulje, to sam zaboravio da napomenem.

Dezurni

• Regular Member
  • *
« Reply #3 on: February 22, 2012, 04:14:31 PM »

Problem ti je u potisnom lezaju (druk). Nema veze sto si ga menjao. Verovatno nije odgovarajuceg kvaliteta.

fabio90

• Beginner
  • *
« Reply #4 on: March 08, 2012, 12:51:28 AM »

Bio sam kod majstora i ne cuje se vise ovo sad kad nije hladno, rekao je da je sve u redu, ali kad je hladno da se ulje malo zgusne pa se zato malo cuje. Sta vi mislite o tome?

Pages: [1]   Go Up