Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Dobrodošli na NS Auto Forum!

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10   Go Down

Author Topic: leto 2011  (Read 6869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

basara

• Hero Member
  • *
  • Vorsprung durch Technik
    • BNL SYSTEMS
Re: leto 2011
« Reply #15 on: February 17, 2011, 08:05:13 PM »

Obisao sam sve "popularne" destinacije. Sam, sa devojkom i u zadnje 2 god ,Bogu hvala, sa detetom.
Pre 10ak god. sam bio u Bulgariji u Kitenu i Nesebaru, a pre nekih 6-7 u Zlatnim Pjascima.
Provod, manje vise ok, i to je to. More 0 bodova, ali atmosvera je onako...domaca, sto je pozitivno.
Grcka mi je adut. Idem tamo redovo, 2 puta godisnje, u julu u krajem avgusta.
Ove godine Lefkada i Krit.

Tunis, Egipat, Turska...nikad vise. Previse neprijatnosti za moj ukus, pogotovo ako idete sa devojkom.
Dobacivanja, namigivanja i nudjenja kojekakvih "kompenzacija" za devojku ne mogu da prodju barijeru mog mentalnog sklopa ...grrrrrrr  :poguzi:

...sve u svemu oticu bar jos jednom u Rio :)

Alfista

• Addicted
  • *
  • Cuore sportivo
« Reply #16 on: February 17, 2011, 11:24:25 PM »

Upravo to, mladima u Srbiji je provod da u bugarskoj diskoteci piju sklj bugarsko pivo jeftinije CAK nego sto je u Srbiji, slusaju zvuke bugarskih i rumunskih dance zvezda, gledaju razgolicene i razgoropadjene devojke i pitaju se da li sam je vec video u studiju ili u muzeju... :)

Dodjavola,sad mi se ide opet :)

stef

• President
  • *
    • yugofanclub
« Reply #17 on: February 18, 2011, 09:35:46 AM »

Upravo to, mladima u Srbiji je provod da u bugarskoj diskoteci piju sklj bugarsko pivo jeftinije CAK nego sto je u Srbiji, slusaju zvuke bugarskih i rumunskih dance zvezda, gledaju razgolicene i razgoropadjene devojke i pitaju se da li sam je vec video u studiju ili u muzeju... :)

Mykonos, Kos, Ios, to kada budem mogao da priustim sebi kako valja reci cu bio sam na moru i extra sam se proveo...

Dodaj na spisak Skijatos. Bilo kada od kraja juna do kraja avgusta. Nikako kolima samo avionom.
Kako ćete prepoznati Sremca na auto-putu?
Svi voze - on tera!!! :)

Miloš

• President
  • *
    • BMW 320d 150 HP
« Reply #18 on: February 18, 2011, 10:01:21 AM »

Obisao sam sve "popularne" destinacije. Sam, sa devojkom i u zadnje 2 god ,Bogu hvala, sa detetom.
Pre 10ak god. sam bio u Bulgariji u Kitenu i Nesebaru, a pre nekih 6-7 u Zlatnim Pjascima.
Provod, manje vise ok, i to je to. More 0 bodova, ali atmosvera je onako...domaca, sto je pozitivno.
Grcka mi je adut. Idem tamo redovo, 2 puta godisnje, u julu u krajem avgusta.
Ove godine Lefkada i Krit.

Tunis, Egipat, Turska...nikad vise. Previse neprijatnosti za moj ukus, pogotovo ako idete sa devojkom.
Dobacivanja, namigivanja i nudjenja kojekakvih "kompenzacija" za devojku ne mogu da prodju barijeru mog mentalnog sklopa ...grrrrrrr  :poguzi:

...sve u svemu oticu bar jos jednom u Rio :)

Ovo se, gospodo, zove argumentovano, detaljno i neprepotentno izlaganje ličnog mišljenja, koje, za razliku od nekih ovde, nije prožeto paušalnim generalizacijama koje su, pritom, zasnovane i na brojnim predrasudama. Posle Darine, respect i za Basaru  ;).
« Last Edit: February 18, 2011, 10:04:54 AM by Milos »

Glogi

• Senior Member
  • *
« Reply #19 on: February 18, 2011, 10:13:01 AM »

Ja bi svima preporucio Mallorcu....bio prosle godine,ja odusevljen,plaze kao iz snova,uzmete rent-a-car za smesne pare,obidjete celo ostrvo,sve moguce plaze i uvale........isao bi opet,ali ne volim da se vracam na mesta gde sam vec bio,ali mislim da cu i ove godine negde u Spaniju
"BMW ima veliku manu a to je "zadnja vuca". Kad ti dodje zima i sneg vozices u gepeku betonske blokove ili dzak cementa jer guza od BMW-a seta ko luda kad je kisa,a kamoli sneg.... A,svaki deo ti je ZA BMW-a da te glava zaboli,o potrosnji goriva da nepricamo..... "

Miloš

• President
  • *
    • BMW 320d 150 HP
« Reply #20 on: February 18, 2011, 10:25:08 AM »

Rent-a-car u Španiji za smešne pare?

stef

• President
  • *
    • yugofanclub
« Reply #21 on: February 18, 2011, 10:35:31 AM »

Ovo se, gospodo, zove argumentovano, detaljno i neprepotentno izlaganje ličnog mišljenja, koje, za razliku od nekih ovde, nije prožeto paušalnim generalizacijama koje su, pritom, zasnovane i na brojnim predrasudama. Posle Darine, respect i za Basaru  ;).

Basara, ovaj ti se slihta?

Miloš

• President
  • *
    • BMW 320d 150 HP
« Reply #22 on: February 18, 2011, 10:41:22 AM »

Stef, jesi imao i neku gumenu patkicu pored sebe dok si se, umesto u moru, brčkao u bazenčiću?

basara

• Hero Member
  • *
  • Vorsprung durch Technik
    • BNL SYSTEMS
« Reply #23 on: February 18, 2011, 10:51:42 AM »

Spanija je dobra varijanta, ali malo skupa za mene.
Moram da placam avio kartu i od 50-100% cene smestaja  za dete.
U sustini prosecan hotel sa avio prevozom me izadje 1500-2000 evara :(
Znaci sa dzeparcem 2500-3000 evrica...huh...

Npr, bio sam na Tasosu prosle godine, savrsen smestaj http://www.village-esperia.gr/ , 11 dana 550 evra.
Dosuse nema dorucka ali imas ponudu u svakom restoranu za recimo 3 evra po osobi za klasican dorucak.
Za gorivo dodaj 150e, trajekt 50ak, a ostalo zavisi koliko volis da jedes i gde naravno :)

Basara, ovaj ti se slihta?

za*ebava me  :)

Miloš

• President
  • *
    • BMW 320d 150 HP
« Reply #24 on: February 18, 2011, 11:07:01 AM »

Ako nesto ne podnosim to je kad neko piše bez argumenata, a to su upravo te baljezgarije tipa "bugarsko more je Dunav", "ko god ode u Bugarsku taj slusa ne znam kakav tamošnji turbo-folk i slicno"...to su čiste gluposti, blago rečeno. Kao prvo, svako more je neuporedivo bolje od brljavog Dunava, a drugo, bugarsko primorje je prepuno odlicnih klubova sa stranom muzikom (jer ovde je spomenuta i idiotska predrasuda da se tamo ide da bi se slusala isključivo neka rumunska muzika je l' ?). Bio sam, tokom poslednjih 10 godina na španskom, potrugalskom, italijanskom, grčkom, crnogorskom, nemačkom moru...i mozda sam zaboravio još neku zemlju, izvinjavam se unapred...i sad neko ko možda nije odmakao dalje od Grčke da mi pametuje da je Bugarska je*eni DUNAV ? Malo morgen, gospodo !

A da ne pricam o merenju ko je gde putovao, ako je neko putovao - ja sam putovao i to ne samo po Mediteranu nego po celoj Evropi, pa se opet time onako malograđanski ne hvalim i ne omalovažavam neke u Srbiji "potcenjene" (a mi smo inače strašno velike face pa možemo sve da potcenjujemo je l' te? Je l' mi ono imamo BILO KAKVO more?) lokacije.

;)

« Last Edit: February 18, 2011, 11:10:10 AM by Milos »

stef

• President
  • *
    • yugofanclub
« Reply #25 on: February 18, 2011, 11:13:42 AM »

Stef, jesi imao i neku gumenu patkicu pored sebe dok si se, umesto u moru, brčkao u bazenčiću?

Kakvi si ti iskompleksirani lik.....

Miloš

• President
  • *
    • BMW 320d 150 HP
« Reply #26 on: February 18, 2011, 11:36:04 AM »

Da, ti mi kažeš, mediteranski putniče koji "ne razume" kako neko može da ide na neke druge "ogavne" lokacije. I ko je sad tu iskompleksiran, ja ili ti koji si prvi pokrenuo takvu malograđanštinu?    :cool:.

milutin

• Administrator
  • *
    • Punto HGT
« Reply #27 on: February 18, 2011, 03:57:11 PM »

@Milos

Eto, sta drugo da ti kazem...

stef

• President
  • *
    • yugofanclub
« Reply #28 on: February 18, 2011, 04:22:24 PM »

Miloš

• President
  • *
    • BMW 320d 150 HP
« Reply #29 on: February 18, 2011, 04:23:31 PM »

Eto, sta drugo da ti kazem...

Sta da mi kazes? Pa probaj, recimo, argumentovano (ne pausalno i u "rekla-kazala" maniru) da demantujes ono sto smo Darko, ja, pa i Basara napisali u okviru ove teme...eto, to ti je jedna lepa ideja. A neces uspeti jer lazes. Znas, kad covek iznese stavove zasnovane na predrasudama, onda se nadje u poziciji da brani nesto sto je prakticno neodbranjivo...a posebno ako si utripovao da unapred znas gde treba da odes na more da bi ti bilo dobro i sl. Ja se za tako nesto nisam unapred tripovao da znam ni kad sam 2004. isao na Azurnu obalu, a ne u je*enu Grcku... Na ovu temu definitivno razmisljate na jedan malograđanski nacin i u skandaloznom "ima da ides tamo gde je meni dobro, sve drugo je s*anje" stilu - to je cinjenica  ;).
« Last Edit: February 18, 2011, 04:29:47 PM by Milos »

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10   Go Up