@ ChatNick
Dobro se secas propisa: pesak isto treba da proceni da li mu je bezbedno da stupi na pesacki prelaz i da pogleda levo-desno sta se desava a ne ko muva bez glave.
I ja sam i pesak i vozac. Kada vozim - gledam da ispostujem pesake koliko je to moguce ALI u BG ih ima enormno i kolona kada krene, pa se rastegli (pricam o manjim raskrsnicama gde nema semafora) ... to je zlo. I naravno da moras negde da preseces.
A kada sam pesak - uh ... nisam zloca, ali gledam i "kolege" vozace da ispostujem ako mozemo brze da prodjemo kroz raskrsnicu: ja pustim njega ako skontam da ce pre on proci nego da stane i pusti mene a oboje prolazimo bez zadrzavanja.
Cigani su bre ljudi organizovani samo tako. I oni sto prose i ovi sto "drze" raskrsnice i parkinge - odavno dokazano da je to vrsta mafije.
Pre jedno 5 godina je postojao text u Gradjanskom listu gde su novinari istrazili ceo slucaj od dece koja prose pored Gradske kuce. Porodica ladno ima kucu u centru i uopste ne pomisljaju da se zaposljavaju jer im prihodi od prosenja podmiruju sve potrebe i preko plate koju bi zaradjivali. Gradjanski list je otisao korak dalje i jedan novinar se preobukao u nekog invalida sa povredjenom nogom. To je show. Lik je zaradio za taj jedan dan 2 rucka i neku lepu svotu para.
Mislite o tome kome dajete i taj dinar
@ Drejk
A najgore je sto, ako ime ne das i tih 50 din, moze ladno da uzme da ti izgrebe auto.