Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Dobrodošli na NS Auto Forum!

Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: Punom brzinom na staricu  (Read 2185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Puky

• VIP Member
  • *
    • Singi inzenjering
Re: Punom brzinom na staricu
« Reply #15 on: April 30, 2009, 08:00:16 AM »

@ ChatNick

Dobro se secas propisa: pesak isto treba da proceni da li mu je bezbedno da stupi na pesacki prelaz i da pogleda levo-desno sta se desava a ne ko muva bez glave.
I ja sam i pesak i vozac. Kada vozim - gledam da ispostujem pesake koliko je to moguce ALI u BG ih ima enormno i kolona kada krene, pa se rastegli (pricam o manjim raskrsnicama gde nema semafora) ... to je zlo. I naravno da moras negde da preseces.
A kada sam pesak - uh ... nisam zloca, ali gledam i "kolege" vozace da ispostujem ako mozemo brze da prodjemo kroz raskrsnicu: ja pustim njega ako skontam da ce pre on proci nego da stane i pusti mene a oboje prolazimo bez zadrzavanja.

Cigani su bre ljudi organizovani samo tako. I oni sto prose i ovi sto "drze" raskrsnice i parkinge - odavno dokazano da je to vrsta mafije.
Pre jedno 5 godina je postojao text u Gradjanskom listu gde su novinari istrazili ceo slucaj od dece koja prose pored Gradske kuce. Porodica ladno ima kucu u centru i uopste ne pomisljaju da se zaposljavaju jer im prihodi od prosenja podmiruju sve potrebe i preko plate koju bi zaradjivali. Gradjanski list je otisao korak dalje i jedan novinar se preobukao u nekog invalida sa povredjenom nogom. To je show. Lik je zaradio za taj jedan dan 2 rucka i neku lepu svotu para.
Mislite o tome kome dajete i taj dinar :)

@ Drejk
A najgore je sto, ako ime ne das i tih 50 din, moze ladno da uzme da ti izgrebe auto. :(
Crazy, not stupid

Glupost je neunistiva, neunistivaaa!

Mishko

• Senior Member
  • *
« Reply #16 on: April 30, 2009, 09:56:08 AM »

A najgore je sto, ako ime ne das i tih 50 din, moze ladno da uzme da ti izgrebe auto. :(

sto su meni i uradili...i ne samo meni...
Ciga koji nikad nije bio na mesecu: Munever

Punto Abarth

• VIP Member
  • *
  • Respect my authori-tah!!!
    • "02 Fiat Punto 1.2 8v
« Reply #17 on: May 01, 2009, 09:07:28 PM »

potpuno pogrešan pristup. Pokažeš mu 200 i kažeš da će ih dobiti kad se vratiš, al da čuva auto. NE MIČE od auta. Onda se vratiš i kažeš da čuva parking mesto, vraćaš se... :)

ChatNick

• Senior Member
  • *
« Reply #18 on: May 01, 2009, 10:42:32 PM »

Slazem se da je pogresan pristup, ali ja bih otisao korak dalje i rekao da se po parkingu niko ne bi trebao motati i da iznudjivanje novca u bilo kom obliku (nazovimo to tako) treba sankcionisati...
Nismo mi jedini koji znaju za njih, sto ce reci da je podmazan ko treba da bi cutao, tako da...
Sva prica je za dzabe...

Mishko

• Senior Member
  • *
« Reply #19 on: May 02, 2009, 10:44:23 AM »

potpuno pogrešan pristup. Pokažeš mu 200 i kažeš da će ih dobiti kad se vratiš, al da čuva auto. NE MIČE od auta. Onda se vratiš i kažeš da čuva parking mesto, vraćaš se... :)

haha da to je jos gore ja ceo dan provedem u gradu...bas mi to treba da se vratim posle 2 sata on naravno opet tu... a oni te svi onda zapamte kako si ih za*ebo
Ciga koji nikad nije bio na mesecu: Munever

Pages: 1 [2]   Go Up