Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Dobrodošli na NS Auto Forum!

Pages: 1 2 [3] 4 5 6   Go Down

Author Topic: Sta vas izludjuje u saobracaju?  (Read 6035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nesa1

• Advanced Member
  • *
Re: Sta vas izludjuje u saobracaju?
« Reply #30 on: January 20, 2009, 12:50:53 PM »

P.S. Samo mi nije jasno kako nekog može da izluđuje auto škola?! Pa šta očekujete, da voze 120 i uleću u krivine? Moraju naučiti da voze, a vi morate imati tolerancije prema njima, jer ste i vi bili u toj situaciji jednom i sigurno niste vozili kao što sada vozite...

Sve to stoji !

Ja sam lepo naveo kad me izludjuje

Ne kontam zashto vas taxisti nerviraju al ajd. Da radite taj posao isto bi radili shto i oni. (znam iz iskustva)

Darko

• Urednik
  • *
    • Škoda Superb 1.4 tsi
« Reply #31 on: January 20, 2009, 01:02:41 PM »

da dodam i ja nesto... posebno me iritiraju vozaci koji kad je kisno vreme misle da su bog i batina ako upravljaju vozilom, a znamo svi koliko je rupa i ulegnuca na putevima,
i sad ti setas trotoarom pored puta i on elegantno naidje na baru i lepo te okupa da ti se ne zivi posle

Davor

• Advanced Member
  • *
« Reply #32 on: January 20, 2009, 01:15:40 PM »

To je samo stvar kulture svakog coveka,koliko je samo bahatih skorojevica koji cim vide baru oni pun gas kroz u obavezan podrugljivi smeh kako su nekog okupali po ovoj hladnoci,ne razmisljajuci da ce i oni nekad ici peske pa makar i od auta do kafica.

Letos se secam jedne scene na Limanu,dolazi tatin sin sa Superbom i kako je zeleno za pesake i prolazi starija gospodja sa biciklom i on dodje pred nju i cima auto da ju udari i smeje se,kad to video jedan covek od bar 2m i 120kg i iz sve snage mu udari nogom u vrata :haha:,nisam mogao da verujem da nogom mogu toliko vrata da se deformisu :buljavi:,i klinac utece da se nije ni obazirao sta mu je sa autom.

Od jaceg ima jaci,od ludjeg ludji,sve je samo pitanje vremena kad se dugovi naplacuju.

Miloš

• President
  • *
    • BMW 320d
« Reply #33 on: January 20, 2009, 01:24:59 PM »

nisam mogao da verujem da nogom mogu toliko vrata da se deformisu

Jbg, teska noga  :d.

Cici

• Senior Member
  • *
« Reply #34 on: January 20, 2009, 02:41:42 PM »

i iz sve snage mu udari nogom u vrata :haha:

:haha: Odlično! :thumb:

Mene generalno nerviraju vozači koji misle da su jedini na putu, potpuno izgubljeni u svom malom svemiru, recimo otvorenih usta zablenuti u nešto pored puta, vozeći 2km/h u prvoj ili drugoj traci...
Nervira me i kada skrećete u desno iz Jevrejske u Bul. Oslobođenja, pa kada čekate pešake da pređu, a onda se naravno upali njima crveno, a oni i dalje (još masovnije) nastavljaju da prelaze i prelaze...e onda legnem na sirenu samo tako. :ljubazni:

milutin

• Administrator
  • *
    • Punto HGT
« Reply #35 on: January 20, 2009, 02:52:22 PM »

P.S. Samo mi nije jasno kako nekog može da izluđuje auto škola?! Pa šta očekujete, da voze 120 i uleću u krivine? Moraju naučiti da voze, a vi morate imati tolerancije prema njima, jer ste i vi bili u toj situaciji jednom i sigurno niste vozili kao što sada vozite...

Bravo Vule, hteo sam da napisem nego me mrzelo, ako nesto mogu da razumem onda su to auto-skole, kako mozes da budes besan na L vozaca, niti znas da li mu je prvi, drugi cas, pa i da je trideseti, mozda se plasi, mozda nema sigurnost, mozda mu instruktor ne da da vozi brze...to je cista bezobzirnost na druge ucesnike u saobracaju, "vidi budalu, vozi 40 na sat, pa sirena, pa preticanje...a on covek tek uci da vozi"
« Last Edit: January 20, 2009, 02:55:39 PM by milutin »

Mishko

• Senior Member
  • *
« Reply #36 on: January 20, 2009, 03:14:05 PM »

stvarno kog kretena moze da iznervira autoskola...bozeee
Ciga koji nikad nije bio na mesecu: Munever

Davor

• Advanced Member
  • *
« Reply #37 on: January 20, 2009, 03:49:12 PM »

Jbg, teska noga  :d.

Ono da mi je neko pricao ne bi verovao,ali svaka mu cast,mogu da zamislim samo da je neki panker pa da je u martinama bio :haha:

nesa1

• Advanced Member
  • *
« Reply #38 on: January 20, 2009, 04:48:38 PM »

stvarno kog kretena moze da iznervira autoskola...bozeee
Ja!  ali u vec navedenom sluchaju

DYNABLASTER

• Advanced Member
  • *
« Reply #39 on: January 20, 2009, 05:31:35 PM »

ma ima smesnih scena, jednog mog druga je napao neki retardirani chile pehsak iz cista mira i jos mu kroz prozor spricnuo onaj biber suzavac u facu hahahaaaa :haha:

Miloš

• President
  • *
    • BMW 320d
« Reply #40 on: January 20, 2009, 07:58:52 PM »

Kako iz cista mira?

Interceptor

• VIP Member
  • *
    • Alfa 156 SW 2.0 TS Honda Shadow
« Reply #41 on: January 20, 2009, 09:18:14 PM »

Ne kontam zashto vas taxisti nerviraju al ajd. Da radite taj posao isto bi radili shto i oni. (znam iz iskustva)
Pa kako da me ne nerviraju kada se ponašaju kao da su jedini bogom dani učesnici u saobraćaju i sve treba da je podredjeno njima,ja razumem da je to njima hleb,ali zamisli da se u svim granama privrede i usluga svi tako ponašaju gde bi nas to dovelo??? A dali bi i mi bili takvi nije nikakvo opravdanje...ja znam da kada moja firma nešto radi ja moram sve preduzeti da nekome nešto ne zasmeta jer se odmah pojavi sedam inspektora......mislim da se taxistima ipak previše toleriše.
Better to fight for something then live for nothing

Puky

• VIP Member
  • *
    • Singi inzenjering
« Reply #42 on: January 20, 2009, 09:34:47 PM »

Kako ne shvatate da se taxisti ponasaju u saobracaju kao da su u drustvenoj firmi, a njihov auto je kancelarija!

@ Cici
Ja u takvim slucajevima samo kratko svirnem i krenem. Da vidis kako ce da se poslanjaju svi sa pesackog ;)
Crazy, not stupid

Glupost je neunistiva, neunistivaaa!

ChatNick

• Senior Member
  • *
« Reply #43 on: January 20, 2009, 09:39:36 PM »

...Ja imam običaj, kao pešak, na pojedinim raskrsnicama, sada već dobro utvrđenim (npr. Lasla Gala i Gogoljeva) da "izletim" kad vidim da se taxi neće zaustaviti... Onda naravno legne na kočnicu i svira, sa sve putnikom unutra... Kakav primer putniku... JBG, poštujem ja tebe, poštuj i ti mene, pa mi ne seci putanju... Ne govorim o tome da sam ja još daleko od njega, govorim o situacijama kada oni vide da ja nailazim, i ne puštaju papučicu gasa, nego po nekad i na protiv... Ali... Ni jedan auto nije toliko startan kao pešak...
Ja kad sam vozač, pustim pešake... Ne apsolutno sve, ali globalno gledano, mislim da pustim više pešaka (i vozila) nego uobičajeni vozač, po nekad mi i svirnu "ovi iza" zbog toga... JBG i oni su ljudi, nisu stoka...

Punto Abarth

• VIP Member
  • *
  • Respect my authori-tah!!!
    • "02 Fiat Punto 1.2 8v
« Reply #44 on: January 20, 2009, 09:44:29 PM »

Raskrsnica Cara Lazara i Strazilovske, prema keju, jutros: leva za samo levo, srednja za pravo i busevima levo, desna samo pravo - ja u sredini, hocu pravo, desno lik sa cicom u focusu tdci. Aj reko, cimnucu malo jace, da se prvi ubacim u suzenje, kako ne bih morao moliti celu kolonu da me pusti, kad ono medjutim - puni ga focus, valjda mu se pisa dize od toga sto moze da ide ravno sa mnom, a ja moram da ga pustim... Ovo je treci put da mi to frajeri rade na istom mestu, i formula je uvek ista: tdi, dti i tdci. Naravno, nisam bolid pa da turiram u prazno izazivam... Ali ne, bitno je da turbo mora da prodje prvi...

Pages: 1 2 [3] 4 5 6   Go Up