Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Dobrodošli na NS Auto Forum!

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6   Go Down

Author Topic: Sta vas izludjuje u saobracaju?  (Read 6043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Punto Abarth

• VIP Member
  • *
  • Respect my authori-tah!!!
    • "02 Fiat Punto 1.2 8v
Re: Sta vas izludjuje u saobracaju?
« Reply #15 on: January 18, 2009, 10:09:13 PM »

likovi koji se okrecu preko dve pune, i to na fazon opusteno... napred, nazad, napred, nazad, pa kreni...

vidim da skoro svi kudite vozace GSP-a... Znam da ima jako losih, svaki dan se vozim, par puta je "majstor" bio mortus pijan, znaci totalna katastrofa, ali...

imajte u vidu da se u busu prosecno vozi oko 30 ljudi (obicnom, ne zglobnom), i da zbog toga treba biti mnogo tolerantniji.

ChatNick

• Senior Member
  • *
« Reply #16 on: January 18, 2009, 10:18:22 PM »

Kada se objedine sve vaše priče, generalni zaključak je - nerviraju drugi učesnici u saobraćaju :)

Niko nije spomenuo nervozne vozače koji stanu u desnu ili levu traku, pa brzim startom (makazicama) ulete u traku za pravo?
Uletanje/makazice pred semafor, uz naglo kočenje čim ti uđe u traku (da ne bi udario onog isred)
Oni koji su imali uslovno presecanje raskrsnice, koje je prošlo, ali su rešili po svaku cenu da tvoje zeleno bude prvo njihovo zeleno

Ono što mene, pored svega što vidim, JAKO nervira, jeste nesiguran vozač, koji iz Miše Dimitrijevića treba da se uključi na Braće Ribnikar ka Futoškoj, u 8 ujutro, koji čeka idealnu situaciju da se ulica rasčisti... Naravno, ja sam iza njega/nje...

DYNABLASTER

• Advanced Member
  • *
« Reply #17 on: January 19, 2009, 11:37:48 AM »

e da jos me nervira cigancic na semaforu kad mi kucka na staklo ja mu nudim lepu zelenu jabuku a on odbije i oce samo pare :bang:

nesa1

• Advanced Member
  • *
« Reply #18 on: January 19, 2009, 12:27:29 PM »

Dash pare pa moze da kupi shta oce  :shocked:

Shto se toga tiche u nedelju bio na najlonu i njih 10 (ciganchica) kume daj koji dinar '' daj meni, daj meni daj, meni'' ode 150dindzi :haha:

Mishko

• Senior Member
  • *
« Reply #19 on: January 19, 2009, 03:46:35 PM »

e da jos me nervira cigancic na semaforu kad mi kucka na staklo ja mu nudim lepu zelenu jabuku a on odbije i oce samo pare :bang:

ja ih oteram uvek....ali danas kako sam se nasmejao mali trazi pare a lik vadi vizitku sa kalendarom  :haha: ovaj mu vratio haha
Ciga koji nikad nije bio na mesecu: Munever

Glogi

• Senior Member
  • *
« Reply #20 on: January 19, 2009, 04:27:42 PM »

....ili ako im ne das pare,trze ti cigaru :d
"BMW ima veliku manu a to je "zadnja vuca". Kad ti dodje zima i sneg vozices u gepeku betonske blokove ili dzak cementa jer guza od BMW-a seta ko luda kad je kisa,a kamoli sneg.... A,svaki deo ti je ZA BMW-a da te glava zaboli,o potrosnji goriva da nepricamo..... "

Davor

• Advanced Member
  • *
« Reply #21 on: January 19, 2009, 04:51:51 PM »

Ovo isto je i koleginica mamina isto uradila,kad joj je mali cigan trazio dinar i dade mu ona jabuku,a on nju pljunuo i oterao u pm :bang:,pa ti posle im daj.

nesa1

• Advanced Member
  • *
« Reply #22 on: January 19, 2009, 06:20:35 PM »

Pa lepo kaze daj koji dinar  :buhaha: nishta drugo, samo pareeee  :nesvest:

Drejk

• Regular Member
  • *
« Reply #23 on: January 19, 2009, 08:51:22 PM »

ja njih preduhitrim pa ih ja prvi pitam jel imaju nesto sitno a oni se onako potapkaju po dzepovima (a sve zvoni koliko ima) i kao NEMAM MAJKE MI!  :haha:

Puky

• VIP Member
  • *
    • Singi inzenjering
« Reply #24 on: January 19, 2009, 10:12:33 PM »

Ja ih ne udostojim ni pogleda.
A oni sto ti kvazi peru stakla - ne hvala. Jednom sam se izderao na lika da je otisao odmah 2 auta dalje.
Pokazujem prstom da ne treba.
On krece ka soferci, ja spustam staklo i reko ne treba.
On musavom masnom blje krpom krece da mi "pere" moj deo stakla. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Crazy, not stupid

Glupost je neunistiva, neunistivaaa!

Glogi

• Senior Member
  • *
« Reply #25 on: January 20, 2009, 12:24:26 AM »

u zadnje vreme jednostavno ih oteram u pm........

nisam video da je neko spomenuo likove sto voze bez svetala,ne mogu da shvatim dijabole koje ne provaljuju da su im izgasena svetla,*ebote pa ako vide ispred sebe,nije valjda da ne vide da im instrument tabla na svetli :retard:
"BMW ima veliku manu a to je "zadnja vuca". Kad ti dodje zima i sneg vozices u gepeku betonske blokove ili dzak cementa jer guza od BMW-a seta ko luda kad je kisa,a kamoli sneg.... A,svaki deo ti je ZA BMW-a da te glava zaboli,o potrosnji goriva da nepricamo..... "

Davor

• Advanced Member
  • *
« Reply #26 on: January 20, 2009, 01:34:43 AM »

Meni su 5X gori oni sa svetlecim prskalicama :bang:,kako to smeta kad ti ide u susret,bas iritira pogotovo kad menja u ritmu muzike boje :toing:.

Maki

• Regular Member
  • *
    • Fiat Marea 1.9 JTD
« Reply #27 on: January 20, 2009, 10:12:10 AM »

Jednostavno,uvek vozim sa svetlima-bilo da je dan,noć,kiša,sneg,bilo šta.... Želim da uvek budem primećen na putu.Koliko mi se puta dešavalo da ne primetim vozilo u daljini,a krenem da pretičem...ne želim da i drugi ne vide mene.
A one male cigančiće,perače šajbni,samo iskuliram. :wave1:
E da...nerviraju me i pešaci koji ne znaju da procene kad treba da pređu ulicu.Pozdrav :wave1:

Vule

• VIP Member
  • *
    • Brava Eco Friendly
    • NS Auto Forum
« Reply #28 on: January 20, 2009, 10:24:29 AM »

Cigančićima uvek dam 10, 20 dinara, naravno kad imam kod sebe sitno. Što se ostalog tiče... Pešaci koji ultra sporo prelaze pešački i još te gledaju dok prelaze, kao ne možeš mi ništa, pa onda fensi bolidi u "besnim" kolima koji kreću sa semafora iz trake za skretanje pa se ubace ispred tebe a ti krenuo pravo, uz to naravno pričaju telefonom, pa onda naglo zakoče i na sred Bulevara se okreću preko ostrva... Otprilike je to to...

P.S. Samo mi nije jasno kako nekog može da izluđuje auto škola?! Pa šta očekujete, da voze 120 i uleću u krivine? Moraju naučiti da voze, a vi morate imati tolerancije prema njima, jer ste i vi bili u toj situaciji jednom i sigurno niste vozili kao što sada vozite...
“I’d rather lose by a mile because I built my own car than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don’t let someone else write the book.”

Maki

• Regular Member
  • *
    • Fiat Marea 1.9 JTD
« Reply #29 on: January 20, 2009, 10:49:25 AM »

Problem je kad naletiš na auto-školu i lik vozi 30 km/h.Malo koči saobraćaj i treba imati razumevanja,ali taj nikad neće voziti toliko kad položi.Tu su krivi i instruktori.Mene je instruktor puštao da idem i 50-60,jer je čovek znao da se neću vući po putu.A i sada kad vozim,ne idem preko 60,samo ako nekad žurim...
 :mig:

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6   Go Up