Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Dobrodošli na NS Auto Forum!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: sijalice od 100w  (Read 1977 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Glogi

• Senior Member
  • *
sijalice od 100w
« on: April 11, 2007, 03:01:34 PM »

Gde imaju da se kupe,koji proizvodjac?

Koje su sijalice kod motora cuo sam da su extra kad se stave na auto,i mislim da su one H7,meni treba H7.........

Osram,Philips i te varijante mi se uopste ne svidjaju,kad je mokar put nista ne vidim...........
"BMW ima veliku manu a to je "zadnja vuca". Kad ti dodje zima i sneg vozices u gepeku betonske blokove ili dzak cementa jer guza od BMW-a seta ko luda kad je kisa,a kamoli sneg.... A,svaki deo ti je ZA BMW-a da te glava zaboli,o potrosnji goriva da nepricamo..... "

ada

• Regular Member
  • *
Re: sijalice od 100w
« Reply #1 on: April 11, 2007, 03:44:52 PM »

Druze. Verovatno ima da se nabavi. Uvoznik za osram ti je matador u temerinskoj ulici. Samo nadam se da si svestan sta se sve desava kada ugradis tu sijalicu:
1. Sočivo fara puno brže gori (postaje crno) zbog same jacine sijalice to jest njene temperature.
2. Praćka na volanu trpi veliko opterecenje (grejanje) i vremenom otkazuje rad. (provereno i na drugim vozilima a ne samo zastavi)
3. Sijalica od 100w je ZABRANJENA svuda u evropskoj uniji (informacija tačna 100%)
4. Sijalica od 100w traži posebnu instalaciju.
5. Ako si željan boljeg osvetljenja na autu to možeš rešiti na puno boljih načina nego sa sijalicom od 100w, čak sa takvom sijalicom ćeš dobiti još gori efekat.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

ZA SVA PITANJA OBRATITE SE VULETU JER ON JEDINI IMA ODGOVOR NA SVAKO VASE PITANJE.....

Glogi

• Senior Member
  • *
« Reply #2 on: April 11, 2007, 03:53:25 PM »

5. Ako si željan boljeg osvetljenja na autu to možeš rešiti na puno boljih načina nego sa sijalicom od 100w, čak sa takvom sijalicom ćeš dobiti još gori efekat.

kao na primer?a da to nisu xenoni?
"BMW ima veliku manu a to je "zadnja vuca". Kad ti dodje zima i sneg vozices u gepeku betonske blokove ili dzak cementa jer guza od BMW-a seta ko luda kad je kisa,a kamoli sneg.... A,svaki deo ti je ZA BMW-a da te glava zaboli,o potrosnji goriva da nepricamo..... "

ada

• Regular Member
  • *
« Reply #3 on: April 11, 2007, 05:16:54 PM »

1.proveriti koja jacina struje dolazi na sijalicu i ako je slabija pojacati to jest skratiti vod i dovuci struju direktno sa baterije :)
2. licno iskustvo uzeo u matadoru silver blu pa polar neznam vac kako se pise medved i bio prezadovoljan! Komad kosta 750 dinara h4 ali u standardu 60/55w

a ako oces ima i ksenona :)
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

ZA SVA PITANJA OBRATITE SE VULETU JER ON JEDINI IMA ODGOVOR NA SVAKO VASE PITANJE.....

Pages: [1]   Go Up